Veelgestelde vragen

Slaapcoaching kan vanaf de (gecorrigeerde) leeftijd van 4 maanden. Wij werken met kinderen tot en met 5 jaar, maar is jouw kindje ouder en heb je behoefte aan tips? Schroom niet om contact op te nemen. Voor aanstaande ouders of ouders met een baby jonger dan 4 maanden is er het newborn consult. Je ontvangt dan alle tips & trics die je nodig hebt om een goede basis te leggen voor goed slaapgedrag van jouw kindje.

Dat hangt af van de methode die we kiezen en van het temperament van je kleintje. Over het algemeen zien we binnen twee weken een heel mooi resultaat. Vaak zelfs al eerder.
Jazeker! Geen probleem. Vaak zie je zelfs dat de borstvoeding makkelijker gaat, omdat een uitgerust kind beter drinkt.
De kans van slagen hangt vooral af van jou als ouder: ben je klaar voor verandering, en ben je bereid om consequent het slaapplan uit te voeren? Motivatie en consequent reageren zijn de sleutel tot succes!

We weten hoe moeilijk het is om deze stap te zetten, maar we weten ook hoe hard het de moeite waard gaat zijn, zowel voor jou, je partner als je baby! Slaaptrainen gaat niet vanzelf maar met onze coaching gaat het je écht lukken en hebben we jouw kleintje binnen no time heerlijk aan het slapen.. en jou dus ook. Let maar op! 

Jazeker. Wij hebben volop ervaring met kinderen die op twee plekken wonen omdat de ouders uit elkaar zijn, of eenoudergezinnen om welke reden dan ook. Slaaptrainen is ook dan goed mogelijk, soms met wat aanpassing hier en daar. Laten we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie, klik hier om een belletje met ons in te plannen. 

Nee, zeker niet. We kiezen samen een methode die bij jouw gezin en jullie visie op opvoeden past.

Nee, helaas. Die garantie kunnen we je niet geven. Maar realiseer je wel waar de tranen vandaan komen: van vermoeidheid plus verandering. Je verandert een vaste routine en daar moeten kinderen vaak even aan wennen. Ze snappen niet waaróm je iets wijzigt: in slaap vallen in jouw armen was juist zo gezellig. Goed slapen is echter niet alleen fijn voor jezelf als ouder: ook een kind komt beter tot zijn/haar recht wanneer het kind goed slaapt en voldoende rust krijgt om bij te komen van alle ontwikkelingen!

Ons bellen of e-mailen, we kunnen dit samen oplossen! Niet in eigen bed willen slapen is één van de meest gehoorde problemen, maar we kunnen van dat eigen bedje een happy place maken!

We zijn in Utrecht gevestigd maar we werken landelijk! Vrijwel alles kan digitaal, dus daarom maakt het niet uit hoe ver je bij ons vandaan woont. Ook de andere kant van de wereldbol is geen probleem. 

JA! Als je ons plan goed volgt wel, en daar zorgen wij door middel van onze dagelijkse coaching voor. Lees hier een reeks mooie succesverhalen! 

Dat kan zeker, zowel als het gaat om een tweeling, meerling of broertjes/zusjes met verschillende leeftijden. We rekenen dan een meerprijs van € 150,- per kind. Belangrijk is dan wel dat we de kindjes tegelijk opstarten met het intake gesprek en het slaapplan.

Als het meer dan twee kindjes betreft moeten we samen overleggen over de praktische kant van de slaaptraining. Maar; overal is een oplossing voor 🙂 

De afspraak die we met je inplannen is definitief op het moment dat we de aanbetaling van jullie ontvangen. Wil je annuleren of verplaatsen? Dat kan tot 72 uur van tevoren kosteloos. Annulering korter dan 72 uur voor de afspraak betekent dat je je aanbetaling niet retour krijgt.