Veelgestelde vragen

Slaapcoaching kan vanaf de (gecorrigeerde) leeftijd van 4 maanden. Ik werk met kinderen tot en met 5 jaar, maar is jouw kindje ouder en heb je behoefte aan tips? Schroom niet om contact op te nemen. Voor aanstaande ouders of ouders met een baby jonger dan 4 maanden is er het newborn consult. Ik geef je dan alle tips & trics die je nodig hebt om een goede basis te leggen voor goed slaapgedrag van jouw kindje.
Dat hangt af van de methode die we kiezen en van het temperament van je kleintje. Over het algemeen zien we binnen twee weken een heel mooi resultaat. Vaak zelfs al eerder.
Jazeker! Geen probleem. Vaak zie je zelfs dat de borstvoeding makkelijker gaat, omdat een uitgerust kind beter drinkt.
De kans van slagen hangt vooral af van jou als ouder: ben je klaar voor verandering, en ben je bereid om consequent het slaapplan uit te voeren? Motivatie en consequent reageren zijn de sleutel tot succes!

Nee, zeker niet. We kiezen samen een methode die bij jouw gezin en jullie visie op opvoeden past.

Nee, helaas. Die garantie kan ik je niet geven. Maar realiseer je wel waar de tranen vandaan komen: van vermoeidheid plus verandering. Je verandert een vaste routine en daar moeten kinderen vaak even aan wennen. Ze snappen niet waaróm je iets wijzigt: in slaap vallen in jouw armen was juist zo gezellig. Goed slapen is echter niet alleen fijn voor jezelf als ouder: ook een kind komt beter tot zijn/haar recht wanneer het kind goed slaapt en voldoende rust krijgt om bij te komen van alle ontwikkelingen!

A: Mij bellen of e-mailen, we kunnen dit samen oplossen! Niet in eigen bed willen slapen is één van de meest gehoorde problemen, maar we kunnen van dat eigen bedje een happy place maken!

Ik ben in Utrecht gevestigd maar ik werk landelijk! Vrijwel alles kan digitaal, dus daarom maakt het niet uit hoe ver je bij me vandaan woont. Ook de andere kant van de wereldbol is geen probleem. 

JA! Als je goed mijn plan volgt wel, en daar zorg ik door middel van mijn coaching voor. Lees hier een reeks mooie succesverhalen!