Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is opgesteld om inzichtelijk te maken op welke privacy de bezoekers vanthegoodnightclub.nl (hierna: de website) kunnen rekenen. Ik erken hiermee dat jouw privacy belangrijk is en ik wil daarom transparant zijn in de stappen die ik heb ondernomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. In deze privacyverklaring leg ik uit welke informatie ik ontvang, hoe ik deze informatie bescherm en met welke doeleinden deze informatie wordt verkregen. Deze site is onderdeel van de onderneming The Good Night Club (met KvK-nummer 50541595) en de persoonlijke gegevens van klanten / opdrachtgevers en bezoekers van deze website worden zorgvuldig behandeld en beschermd. Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle producten (zoals de website), diensten en activiteiten vanuit de onderneming The Good Night Club.

Via hello@thegoodnightclub.nl kan er contact worden opgenomen indien er vragen zijn omtrent deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring kan altijd worden gewijzigd, daarom is het raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen . Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 5 augustus 2019.

Verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door deze website worden verzameld, worden actief, zelf door de bezoeker aan mij verstrekt. Denk aan het plaatsen van een bericht via het contactformulier en het maken van een afspraak. Ook kan de bezoeker een vraag stellen door te mailen naar hello@thegoodnightclub.nl. De gegevens die door deze activiteiten worden verkregen, zijn de naam, e-mailadres en het IP-adres van de bezoeker. De website verzamelt deze gegevens met het doel om interactie te creëren, waardoor anderen vooruitgeholpen kunnen worden met inspirerende en informatieve content die aansluit op de wensen van de gebruiker. In de praktijk blijkt dat deze gegevens zelden tot niet worden gebruikt. Daarom worden deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaard. Google bewaart deze persoonsgegevens maximaal 26 maanden, via social media (Facebook en Instagram) is deze periode maximaal 2 jaar.

Doel van verwerken persoonsgegevens
De persoonsgegevens die worden verzameld, hebben als doel om de website te optimaliseren en deze te bevorderen in gebruiksgemak. Ook kunnen er door The Good Night Club persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld om de door jouw gekozen diensten of informatie te leveren. De persoonsgegevens die door de website worden verzameld, worden voornamelijk ingezet om de website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren. Deze gegevens worden verzameld door Google. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op en geef Google geen toestemming om via de website verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Bezoekers jonger dan 16 jaar
De website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of hun voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Ik raad ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van de kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens van kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Webhosting en e-mail
Deze website wordt gehost bij Vimexx. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn website beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Vimexx heeft toegang tot deze gegevens om mijn website (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen de gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Vimexx is op basis van de overeenkomst die ik met hen heb gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden bovendien regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Deze website maakt voor reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Vimexx. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en mijn gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Vimexx heeft geen toegang tot mijn postvak en ik behandel al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Gebruik van cookies
Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen en deze kunnen jouw computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat ik na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht.

Tracking cookies van Google Analytics
Op de website worden cookies geplaatst door derden. In dit geval zijn dit alleen de tracking cookies van Google Analytics, waaronder ook jouw IP adres, jouw ISP, de browser die je gebruikt om de website te bezoeken, en in sommige gevallen of je Flash hebt geïnstalleerd. Deze gegevens gebruik ik om inzicht te krijgen in de bezoekers van de website, zodat ik mijn diensten op mijn publiek kan aanpassen. Op de website worden cookies geplaatst van Google, als deel van de “Analytics”-dienst. De website gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruik wordt gemaakt en om de kwaliteit en effectiviteit te meten. Ik maak gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor ik geen voorafgaande toestemming van je nodig heb voor gebruik van Google Analytics.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan daardoor de website zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Gebruik van tracking cookies
Ik plaats cookies die jouw surfgedrag bijhouden. Bij het eerste bezoek aan de website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van jouw browser verwijderen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Websites en diensten van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites en diensten van derden die met deze website zijn verbonden. Denk aan diensten van bedrijven als Vimexx (de webhosting en e-mail). The Good Night Club heeft geen inzicht in en is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van derden. Neem voor de zekerheid daarom ook een kijkje bij het privacybeleid op deze websites van derden, omdat deze websites wellicht op een andere manier omgaan met persoonsgegevens. The Good Night Club is niet aansprakelijk met betrekking tot de wijze waarop deze persoonsgegevens op websites van derden worden verzameld en beschermd.

Bescherming
The Good Night Club vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige en vertrouwelijke manier worden beschermd. Daarom zijn passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Mijn website is onderdeel van mijn onderneming The Good Night Club en je kunt de site alleen bezoeken via een beveiligde HTTPS-link. De website maakt gebruik van het betrouwbare SSL Certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens indienen door te mailen naar hello@thegoodnightclub.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk maar in elk geval binnen 4 weken, reactie op je verzoek.

Sluit Menu