Pakketten

Slaapcoaching Basis

Voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar
14 dagen coaching

€ 450,-

Slaapcoaching Standaard

Voor kinderen van 4 maanden tot 6 jaar
14 dagen coaching

Meest gekozen!

€ 550,-

Slaapcoaching Extra

Voor kinderen van 4 maanden tot 6 jaar
21 dagen coaching

€ 725,-

Telefonisch consult
Boek een telefonisch consult van 45 minuten en bespreek jullie slaapvragen met mij. Ik geef je tips en trucs en alle antwoorden die je nodig hebt om het slaapgedrag van je kleintje snel en eenvoudig te verbeteren! Onderwerpen zoals transities van ledikant naar groot bed, overgang van 2 naar 1 slaapje etc. kunnen ook tijdens dit consult besproken worden. Geschikt als er niet meer dan één probleem speelt. De minuten zijn niet op te splitsen in meerdere gesprekken. Exclusief slaapplan/verslag. Je kan een telefonisch consult via deze pagina boeken, of neem contact met me op! 
Prijs: 45 minuten: € 120 ,-

Twee-dagen-email ondersteuning
Te boeken in aanvulling op het telefonisch consult. Gedurende twee dagen na afloop van dit telefonisch consult houden we contact om jullie voortgang te bespreken. Ik sta jullie via de e-mail bij met de nodige tips en ik beantwoord alle vragen die je hebt. 2 dagen, 2 e-mails per dag (2 e-mails van jou en 2 antwoorden van mij).
Prijs: € 100,-

Newborn Consult
Geschikt voor aanstaande ouders en ouders met baby’s vanaf de geboorte tot 15 weken oud. Tijdens een newborn consult bespreken we alles wat te maken heeft met het slaapgedrag van jouw pasgeboren baby, maar ook hoe je je baby kan helpen om zo snel mogelijk goede slaapgewoontes te ontwikkelen. Zo leg je een goede en liefdevolle basis voor gezond slaapgedrag. Bij dit consult horen ook 3 telefoongesprekken of e-mails (3 e-mails van jou en 3 antwoorden van mij), die je in kan zetten totdat je kindje de leeftijd van 4 maanden bereikt. Het newborn consult is ook leuk als cadeautje tijdens een babyshower of als kraamcadeau!
Prijs: € 220,- 

Add-on bij een pakket: extra week slaaplog monitoren
€ 85,-

Boek een gratis 15 minuten call om kennis te maken! Ik vertel je graag wat ik voor jouw gezin kan betekenen. 

Prijzen zijn inclusief BTW. Bij coaching van meerdere kindjes binnen 1 gezin zijn de pakketten standaard en extra beschikbaar, met een meerprijs van € 150,- per extra kind. Voor tweelingen zijn alle pakketten beschikbaar met een meerprijs van € 100,-. * Reiskosten en reistijd niet inbegrepen: € 0,50 per kilometer.