Over Tineke

Hoi! Mijn naam is Tineke, en ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach. Ik hou van lekker eten (maar niet van koken), yoga, én van gezinnen hun rust terug geven! Want ja, het is mogelijk: ook jouw baby of kind kan een goede slaper worden! Ik ben gevestigd in Utrecht, maar ik werk landelijk – zelfs wereldwijd via internet! 

In de weken voor en na de geboorte van mijn eerste dochter ontwikkelde ik één grote obsessie: slaap. Het hele internet heb ik uitgekamd om zoveel mogelijk te lezen over dit onderwerp. Ook zijn er weinig boeken over baby’s en slapen die ik niet verslonden heb. Een paar jaar later volgde er nog een dochter en daarna nog een zoon. Hun slaapgedrag bleef één van mijn grootste interesses. En dat wierp zijn vruchten af: ik snapte nu hoe je een baby aan het slapen krijgt (en ook hoe vooral niet). 

Inmiddels was ik al 8 jaar aan het werk als jurist, een logische stap na mijn studie rechtsgeleerdheid maar niet de stap waar mijn hart sneller van ging kloppen. Het werd tijd voor verandering! Ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken. Begin 2019 begon ik aan de opleiding tot gecertificeerd kinderslaapcoach. Dat voelde meteen als een schot in de roos! Na ruim 250 studie-uren en een reeks oefengezinnen mag ik mijzelf gecertificeerd kinderslaapcoach noemen en start ik met The Good Night Club. Mijn missie: jouw gezin de rust geven die we allemaal zo hard nodig hebben!

Wil je precies weten hoe ik te werk ga? Klik dan even hier. Mijn visie is dat ieder kind en elk gezin uniek is. Daarom verdient ieder kind een eigen plan, passend bij het kind én de ouders. En geloof me: voor ieder gezin is er een passende oplossing én in ieder kindje schuilt een goede slaper. Baby’s en kinderen zijn gemaakt om veel te slapen!

Ik kan je helpen met problemen zoals te korte slaapjes overdag, te vroeg wakker worden in de ochtend, moeilijk in slaap vallen, reflux en slapen, overgang van ledikant naar groot bed, ‘s nachts veel wakker worden en alle andere slaapproblemen. Het lijkt me leuk om jou telefonisch te ontmoeten, dus boek vooral een kennismakingsgesprek in!