Over slaapcoaching

Als je kind slecht slaapt zijn er duizenden zelfhulpboeken die je kunt lezen. Ook het internet barst van de artikelen, onderzoeken en fora met informatie en meningen over slaapgedrag. Maar wat werkt er nou voor jouw kind en jullie gezin? Hoe pas jij als ouder de juiste technieken consequent toe? Vermoeidheid en een overload aan informatie: je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Een slaapcoach helpt je met het vinden van een passende oplossing voor jullie slaapprobleem.

Wetenschap toont aan hoe belangrijk slapen is. Niet alleen voor onszelf, maar ook – juist- voor onze kinderen! Kinderen hebben veel slaap nodig om de prikkels van de dag te verwerken, gezond te blijven, optimaal te kunnen groeien en om hun hersenen zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Goed slapen is van groot belang.

Baby’s die weinig slaap nodig hebben en de hele dag wakker kunnen zijn bestaan niet (al lijkt dit soms wel zo). Alle kinderen hebben de juiste tools in huis om goede slapers te zijn. Alleen: sommige baby’s leren als vanzelf om goed te slapen, waar anderen wat extra hulp nodig hebben. Slapen is dus een vorm van aangeleerd gedrag. Het is nooit te laat om van jouw kleine een goede slaper te maken!

Lees hieronder hoe wij te werk gaan. Als gecertificeerd kinderslaapcoach maken wij gebruik van verschillende methodes, allen zijn bewezen effectief. Als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen kan je ons een mailtje sturen, of plan hier een gratis telefonisch kennismakingsgesprek in!

zin om aan de slag te gaan?

Kijk hier om te zien welke dienst het beste bij jouw gezin en je wensen past. Hieronder lees je precies hoe wij te werk gaan: