Over de slaapcoaches

Hoi! Mijn naam is Tineke, en ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach. Ik hou van lekker eten (maar niet van koken), hardlopen en yoga, én van gezinnen hun rust terug geven! Want ja, het is mogelijk: ook jouw baby of kind kan een goede slaper worden! Ik woon in Utrecht, maar ik werk landelijk – zelfs wereldwijd via internet! 

In de weken voor en na de geboorte van mijn eerste dochter ontwikkelde ik één grote obsessie: slaap. Het hele internet heb ik uitgekamd om zoveel mogelijk te lezen over dit onderwerp. Ook zijn er weinig boeken over baby’s en slapen die ik niet verslonden heb. Een paar jaar later volgde er nog een dochter en daarna nog een zoon. Hun slaapgedrag bleef één van mijn grootste interesses. En dat wierp zijn vruchten af: ik snapte nu hoe je een baby aan het slapen krijgt (en ook hoe vooral niet). 

Inmiddels was ik al 8 jaar aan het werk als jurist, een logische stap na mijn studie rechtsgeleerdheid maar niet de stap waar mijn hart sneller van ging kloppen. Het werd tijd voor verandering! Ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken. Begin 2019 begon ik aan de opleiding tot gecertificeerd kinderslaapcoach. Dat voelde meteen als een schot in de roos! Na ruim 250 studie-uren en een reeks oefengezinnen mag ik mijzelf gecertificeerd kinderslaapcoach noemen en start ik met The Good Night Club. Mijn missie: jouw gezin de rust geven die we allemaal zo hard nodig hebben!

Wil je precies weten hoe ik te werk ga? Klik dan even hier. Mijn visie is dat ieder kind en elk gezin uniek is. Daarom verdient ieder kind een eigen plan, passend bij het kind én de ouders. En geloof me: voor ieder gezin is er een passende oplossing én in ieder kindje schuilt een goede slaper. Baby’s en kinderen zijn gemaakt om veel te slapen!

Ik kan je helpen met problemen zoals te korte slaapjes overdag, te vroeg wakker worden in de ochtend, moeilijk in slaap vallen, reflux en slapen, overgang van ledikant naar groot bed, ‘s nachts veel wakker worden en alle andere slaapproblemen. Het lijkt me leuk om jou telefonisch te ontmoeten, dus boek vooral een kennismakingsgesprek in!

Hi! Ik ben Marloes, vroeger ervaren slapeloze ouder, inmiddels gecertificeerd kinderslaapcoach! Ik ben trotse mama van 2, gek op het bos, mountainbiken, lekker eten, en stiekem ken ik alle leuke koffie tentjes in Utrecht waar ik terecht kan voor een lekkere cappuccino.

Ons tweede kindje veranderde ons gezin in een oververmoeid gezin. Dochterlief viel niet alleen in slaap, nachtenlang konden we niet doorslapen (soms wel 15 keer naar haar toe) en de ochtend begon (ver) voor dag en dauw.

Na maanden zelf van alles geprobeerd te hebben was het tijd voor verandering. Kinderslaapcoach Tineke kwam op ons pad. Een persoonlijk slaapcoaching traject met Tineke aan de zijlijn veranderde onze dochter in een tevreden slaper die het klokje rond sliep. Ons oververmoeide meisje was niet langer jengelig en hangerig, maar opgewekt en gezellig. Wat een verandering! De impact van haar nieuwe slaapskills is nog dagelijks voelbaar in ons gezin. Pas toen ik zelf weer beter kon slapen, merkte ik pas hoe vermoeid ik eigenlijk was.

Dit fantastische cadeau (want dat is het echt: slaap en rust is zo ontzettend belangrijk!) wakkerde een nieuwe passie in mij aan. Ik voelde mij zo opgefrist, geholpen en gesteund, dit wilde ik ook aan andere vermoeide ouders cadeau geven! Tineke en ik hielden contact, we bleken vlak bij elkaar te wonen en onze kids gaan naar dezelfde school. Lang verhaal kort: The Good Night Club kon versterking gebruiken, ik was na 15 jaar werken in de marketing & communicatie branche toe aan een nieuwe uitdaging en wij bleken een match made in heaven!

Ik volgde met succes de opleiding tot gecertificeerd kinderslaapcoach  bij het Family Sleep Institute. Tijdens ruim 250 studie uren leerde ik alles over slaap, ritmes, belangrijke milestones, veranderingen en het oplossen van slaapproblemen in alle soorten en maten.

Heb je hulp nodig om je kindje (en jullie gezin) de rust terug te geven die zo hard nodig is? Wij zijn er voor je! Is je kindje een vroege vogel, gaat zelf inslapen of doorslapen moeilijk, lukt het niet om een goed ritme te vinden of zijn er andere slaapproblemen? Als je een vrijblijvend kennismakingsgesprek boekt via de website kunnen we elkaar ontmoeten en jullie slaapproblemen en onze aanpak bespreken. Er is voor ieder kindje een oplossing, óok voor jouw kindje. We helpen je met liefde én resultaat!