Succesverhalen

"Na 1 consult met Marloes hebben wij een heel ander (slaap)kind! Met een aantal duidelijke tips is het gelukt om onze zoon van 3 jaar op een heel fijne manier te helpen weer goed aan het slapen te krijgen en slaapt hij nu elke nacht de hele nacht in z'n eigen bed. Een wereld van verschil met de situatie ervoor, toen hij zichzelf en ons tenminste 2 en meestal wel 4 tot 8 keer per nacht wakker maakte!"
Lotte & Folkert
zoontje 3 jaar
"Al bijna twee jaar waren we aan het sukkelen met het slaapprobleem van onze jongste. Van alles hadden we al geprobeerd maar het lukte ons niet om het zelf op te lossen. Uiteindelijk besloten we hem maar gewoon iedere nacht nij ons in bed te laten slapen zodat we in ieder geval allemaal een soort van nachtrust hadden. Dit maakte het probleem natuurlijk nog veel groter en we kwamen er niet meer vanaf. Tineke heeft ons heel duidelijk verteld wat we konden en moesten doen en met een paar kleine aanpassingen sliep ons zoontje al na 2 dagen zo goed als de hele nacht door én in zijn eigen bedje! Het idee dat je tijdens het coachingstraject altijd om hulp kunt vragen is zó fijn, evenals het vertrouwen wat je krijgt van Tineke en de snelle reactie op vragen en opmerkingen. Tevens was het heel fijn om te weten wat we moeten doen mocht het slapen weer minder gaan en hebben we er nu ook alle vertrouwen in dat dit ons zelf lukt! Kortom: mega dankbaar voor de hulp van Tineke, dit hadden we véél eerder moeten doen!"
Jorinde & Maarten
zoontje 2 jaar
"Tineke heeft ons geholpen met het slaapgedrag van Vik. Vik deed overdag namelijk alleen dutjes van 30-45 minuten in de draagdoek als hij binnen rondgedragen werd door één van ons en 's nachts sliep hij alleen direct naast mama. Hij werd dan zo'n 8x per nacht wakker om wat te drinken en daarna sliep hij weer 45 tot 90 minuten. Ik kon niet meer. Toen zij we begonnen met slaapcoaching bij Tineke. Een helder slaapdoel met een slaapplan wat daarop aangepast is. Dat geeft houvast als ouders. Je weet wat je kunt doen en waar je terecht kunt met je vragen. Dat was al heel fijn, maar het allerfijnst vond ik het slaaplogboek. Hierin houd je bij hoe de slaapjes overdag en de nachten gaan. Nog meer houvast, want zo kun je zien dat er vooruitgang is. Maar het allerfijnst vond ik het kopje 'Opmerkingen & vragen' in dit logboek. Elke dag had ik weer nieuwe vragen en wilde ik meer weten over het slapen, huilen, wakker worden & voeden. En elke dag beantwoordde Tineke deze eindeloze stroom vragen vakkundig, helder en snel. Ik had er soms een hard hoofd in, maar uiteindelijk kreeg Tineke toch echt steeds gelijk. Eerst dit, dan gebeurt dat. En zo geschiedde... Dankzij de slaapcoaching van Tineke slaapt Vik heerlijk in zijn eigen bed en is hij 's nachts alleen wakker als hij echt honger heeft. Overdag doet hij verspreid over de dag nog 3 slaapjes, waarbij hij nu heel duidelijk aangeeft wanneer hij moe is. We genieten nu nog meer van Vik, een vrolijk mannetje wat zich als een speer ontwikkeld en duidelijk beter in zijn vel zit."
Lian & Ronald
zoontje 4 maanden
"Na tien dagen slaapcoaching bij Tineke hebben we een baby die zonder speen overdag zelf inslaapt en 's nachts veel beter doorslaapt! Voor de puntjes op de i hebben we ook allerlei tips om mee te werken. Tineke is professioneel, oordeelt niet en staat je echt bij! Wij waren superblij met haar! "
Sanne & Angelo
Dochter 5,5 maanden
"Na tien dagen slaapcoaching bij Tineke hebben we een baby die zonder speen overdag zelf inslaapt en 's nachts veel beter doorslaapt! Voor de puntjes op de i hebben we ook allerlei tips om mee te werken. Tineke is professioneel, oordeelt niet en staat je echt bij! Wij waren superblij met haar! "
Jan WIllem & Heleen
Dochter 3 jaar
"Na 2,5 jaar gebroken nachten heeft Tineke ons een goed slapende dochter gegeven. We hebben onze avond en nachtrust weer terug. Tineke gaf ons bij het eerste gesprek direct het vertrouwen dat er een oplossing was. Met een duidelijk slaapplan dat paste bij onze behoefte en bij het gezin boekten we direct resultaat. En als we het even niet zagen zitten, werken haar tips en opmerkingen in het slaaplog ontzettend motiverend. Dank Tineke voor je directe aanpak en je prettige coaching!"
Jelmer & Eva
Dochter 2,5 jaar
"Via een vriendin van instagram met Tineke in contact gekomen. We twijfelden heel erg of we moesten starten. Waarom? We waren al ruim 14 maanden met onze Cas op sleeptouw en niets had tot op heden geholpen. Ook het geld leverde enige weerstand op daar we al enkele duizenden euro's verder waren. Maar mijn hemel, dit is zo verrassend en effectief geweest. Na een Skype gesprek 's avonds meteen begonnen. Na 2 nachten sliep hij direct door, de daadkracht en structuur zijn pittig maar leveren ons allen zoveel meer rust en vertrouwen op. Het laatste vinden we moeilijk weer terug te vinden bij Cas, maar nu bijna 2 weken verder beginnen we deze langzaam weer terug te vinden! Tineke jij bent goud! We nomineren jou voor powervrouw van het jaar. We hadden dit nooit zonder jouw advies en sturing kunnen doen! Enorm bedankt voor alles, liefs Lars, Sanne, Florine en Cas"
Sanne & Lars
Zoon 14 maanden
"We hebben ontzettend veel gehad aan de hulp van de slaapcoach. Je zou natuurlijk zelf allerlei informatie kunnen opzoeken op het internet, een boek over slaap kunnen kopen en lezen en zomaar wat kunnen doen. Allemaal dingen die wij ook geprobeerd hebben, maar die niet lukten. Wij hadden het nodig dat er iemand met kennis mee keek in onze situatie, ons ondersteunde en de kracht gaf door te zetten. Iemand die sprak en schreef vanuit het belang van ons zoontje, en met veel liefde en aandacht. Je wordt zo onzeker van een kindje dat niet slaapt, dat oververmoeid is en daardoor slecht gehumeurd. Je bent ten einde raad en hebt weinig tijd voor jezelf. Voor ons was dit een perfecte oplossing en we zijn blij dat we dit traject zijn aangegaan! Ons zoontje ging van onrustig slapen en vaak bij ons in bed, binnen een paar dagen naar doorslapen in eigen bed!"
Roos & Sander
Zoon 14 maanden
"Slaapt je kindje nog niet door, wacht dan niet langer en contact Tineke! Met een slaapplan op maat van Tineke is je kindje echt in staat om door te slapen. Wij konden het ook niet geloven, maar na 2,5 week sliep onze kleine meid gewoon door snachts (terwijl ze hiervoor wel 3 tot 4 keer kwam voor voeding)!"
S.
Dochter 5 maanden
"Onze dochter van 18 maanden sliep vanaf de geboorte al heel onrustig en was heel vaak wakker in de nacht. Na veel zelf gelezen en uitgeprobeerd te hebben, was dit toch wel een soort van laatste redding. Onze dochter slaapt nu, na het coachingstraject van 2 weken, een stuk rustiger en heeft zelfs al een aantal keer helemaal doorgeslapen tot de volgende ochtend. Wij zijn zeker van plan om de ingeslagen weg door te zetten en het advies van Tineke heeft daarin veel vertrouwen gegeven, daar zijn wij natuurlijk erg dankbaar voor!"
Maura & Philipp
Dochter 18 maanden
"We zijn ontzettend blij met de coaching van Tineke. Na heel wat maanden gedoe met slapen overdag en 's nachts hebben we nu een duidelijk ritme en een duidelijke aanpak. Hier zij we erg blij mee!"
Ruud & Kim
zoon 15 maanden
"Wij waren op dat punt beland, dat moment dat je weet: zo kan het niet langer. Ons overdag zo tevreden mannetje, zette ‘s nachts de boel op stelten. We hadden alles geprobeerd om hem te laten doorslapen, maar het lukte ons niet. Toen de wallen op onze knieën hingen en we 15 maanden verder waren hebben we contact opgenomen met Marloes. Wauw, dat hadden we veel eerder moeten doen. Na een uitgebreide vragenlijst kwam er een gedetailleerd slaapplan, precies naar de behoeften van ons kleine mannetje én die ons. Al onze vragen of kwesties waar we eerder tegenaan liepen stonden hierin verwerkt. Het voelde als een handleiding naar slaap. Vol enthousiasme gingen we aan de slag en sneller dan we durfde te dromen merkten we vooruitgang. Op dag 3 sliep hij door!! Een oorontsteking zorgde ervoor dat we tussentijds het traject moesten pauzeren, maar de begeleiding daarna werd voortgezet en met resultaat: hij sliep door. De persoonlijke begeleiding met Marloes was heel prettig, want we konden alles kwijt en kregen direct effectieve feedback. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en hebben nog steeds houvast aan het slaapplan. Wanneer het even anders loopt door een griepje of iets, pakken we de draad daarna weer op met ons plan en zien we ‘s ochtends een blij koppie boven z’n ledikantje uit. Dat is toch genieten! "
Stephanie & Jeffrey
zoon 15 maanden
"Marloes is een lieve, gevoelige coach die echt de tijd neemt om naar jou als ouder te luisteren. We hadden met ons eerste kind al een slaaptraject gedaan (bij een andere slaapcoach met een andere methode), maar kregen ons tweede kind met dezelfde methode niet in slaap. Voor het gesprek met Marloes dachten we: 'Nou, heel benieuwd of zij dit kan oplossen.' Na het eerste gesprek met Marloes dachten we: 'Laten we dit doen. Het komt wel goed." En zo geschiedde, het kwam goed. Van misschien dertig keer per nacht troosten op onze slaapkamer, ging onze baby naar haar eigen kamer, stopten we zonder problemen met de twee overgebleven nachtvoedingen en boekten we binnen een week veel vooruitgang. Ze sliep zelfs bijna de hele nacht door! Ze ging ook van alleen dutjes in de kinderwagen, naar langere volledige dutjes die alleen in bed worden gedaan. We zijn erg blij met het resultaat en zullen hiermee doorgaan. Dank je wel, Marloes!"
Onno & Nienke
dochter 6,5 maanden
"Zeer aangenaam traject gehad! Direct een comfortabel gevoel waarin we alles konden bespreken in een veilige setting. Ook werd er door Marloes heel fijn meegedacht naar oplossingen mbt het tijdstip van haar slaapje. Erg top!"
Jeffrey & Taïs
dochter 21 maanden
"We volgen The Good Night Club al langer via instagram en mede hierdoor zijn we ons enorm bewust van het belang van slaap. We merken echter in onze omgeving is dat heel veel mensen het onderdeel Slaap vooral "op gevoel" doen. Tijdens de zwangerschap hebben we de beslissing genomen om het newborn-consult bij The Good Night Club af te nemen, om onze zoon een goede start te geven op het gebied van slaap. Het consult met Marloes was erg waardevol, met heel veel tips en tricks. De eerste 2 weken merkten we dat we in alle hectiek de adviezen van Marloes wat minder toepaste waardoor Mats vaak te lang wakker was. Nadat we ons beter hielden aan de adviezen van Marloes, merkte we dat dat het een stuk beter ging. Mats was niet meer oververmoeid en wij hadden ineens wat meer tijd voor onszelf 😉 Het is prettig dat er na het consult nog een aantal contact momenten zijn. Van te voren kun je niet bedenken wat er gaat gebeuren, al doende leert men, dus wij hebben deze momenten gebruikt om aanvullende vragen te stellen. De best bestede euro's tijdens de zwangerschap! !"
Sanne & Jesper
newborn zoontje
"Iedereen die worstelt met gebroken nachten zou ik Tineke's hulp aanraden. 9 maanden lang gingen mijn man en ik om beurt ons bed uit om Zayn zijn speen terug in zijn mond te doen of om hem een fles melk te geven. Maanden gingen voorbij waarin we maximaal 3 uur achter elkaar sliepen. Gek werden we ervan. Ten einde raad schakelde ik Tineke's hulp in. Na een heldere intake waren we klaar voor de strijd! We verwachtten dat Zayn niet zonder slag of stoot zijn fles melk zou opgeven en uren zou huilen. Maar dat viel heel erg mee! Verbaasd en enigszins opgelucht merkte we dat we goed bezig waren en na twee weken coaching hebben we de rust terug in ons huis. Onze zoon slaapt nu zowel overdag als 's nachts goed. Overdag twee slaapjes van gemiddeld anderhalf uur en 's nachts 11 tot 12 uur achter elkaar!! Tineke heeft ons gedurende het hele traject op een hele prettige en duidelijke manier gecoacht. Zonder enig oordeel. Dankzij Tineke hebben we een veel blijere baby, zien we dat hij in zijn ontwikkeling met sprongen vooruit gaat en kunnen wij eindelijk weer genieten van het ouderschap!"
Lea & Amir
zoon 8 maanden
"Wij hebben de hulp van Tineke ingeschakeld omdat onze dochter van 8,5 maand nog nooit overdag in haar eigen bedje had geslapen. Na de eerste dag van het traject sliep zij overdag al in haar eigen bedje. Ongelooflijk! Het is heel fijn om een plan achter de hand te hebben en iemand aan wie je al je vragen kan stellen."
Nelian & Luc
dochter 8 maanden
"Sepp (14 maanden) kon niet alleen in slaap vallen. Hij had ons daarbij nodig. Door een duidelijk plan en het vertrouwen dat wij kregen van Tineke, is het ons uiteindelijk gelukt om Sepp alleen in slaap te laten vallen! Daarbij zijn zowel de slaapjes overdag als 's nachts veel beter geworden!"
Dennis & Marloes
zoontje 14 maanden
Odin heeft reflux en sliep daardoor sinds zijn geboorte al slecht overdag. Plat leggen ging niet vanwege de pijn. Sinds hij vier maanden is krijgt hij hier medicijnen voor maar hij bleef overdag hazenslaapjes doen. Of het een gewoonte was geworden om op ons te slapen weet ik niet, maar we dachten wel dat het niet aan zijn ontwikkeling zou bijdragen om overdag vrijwel geen slaapje te doen. Na een longontsteking begon hij ook 's nachts slecht te slapen: hij werd zo'n drie tot tien keer per nacht wakker! aangezien wij beiden zeer slecht gaan op slaaptekort, vonden wij het tijd om aan de bel te trekken! Tineke heeft ons geweldig geholpen. Binnen enkele nachten sliep Odin twaalf uur aan één stuk door, zo heerlijk, ook voor onszelf, mar vooral voor Odin! En hij slaapt nu zelfs overdag. Fantastisch! Daar zitten al slaapjes tussen van 1,5 uur tot 2 uur. Nooit gedacht dat dat zou lukken! Tineke heeft ons naast Odin leren slapen ook veel geleerd over de slaap van baby's en we konden elke dag zoveel vragen stellen als we wilden, waarop ze uitgebreid antwoord gaf. Als je twijfelt: niet langer doen! Benader Tineke en je hebt binnen de kortste keren weer genoeg slaap! :-)"
Leroy & Marijke
zoontje 5,5 maanden
"Oh, wat zijn wij blij met het advies van Tineke. Het waren kleine aanpassingen die nodig waren maar uiteraard essentieel. Er zijn heel veel nachten voorbij gegaan waarbij wij heel weinig sliepen en daardoor geen energie hadden. Nu wij het juiste slaapplan hebben, slaapt onze dochter zelfs de hele nacht door.. Nog niet elke nacht maar wat een verbetering in korte tijd! Wij hebben meer rust en ook Madeleine. Onbetaalbaar!"
Anne Marie
Dochter 15 maanden
"Het starten van slaapcoaching hebben we gedaan nadat we voor ons gevoel alles geprobeerd hadden. Een volgende keer zou ik eerder starten! De slaapcoaching is meegevallen en leidde snel tot verbetering, hoewel het ook met ups en downs ging. Wanneer we het even niet zagen zitten, hielp Tineke ons vertrouwen te houden. Tineke was altijd makkelijk bereikbaar via het slaaplog en gaf snel, steunend en duidelijk antwoord op onze vragen. We slapen niet als roosjes maar toch scheelt het niet veel. Blij dat we deze stap gezet hebben en bedankt voor je hulp Tineke!"
Joost & Lenette
Zoon 12 maanden
"Ons dochtertje Yara was 5 maanden oud toen wij de hulp van Tineke in hebben geschakeld. Als kleine baby van een paar weken sliep Yara goed maar toen ze wat ouder werd, werd het slapen steeds vaker een probleem. Wij dachten het goede te doen, maar blijkbaar was Yara toch door onze methode oververmoeid geraakt. Ze sliep overdag maar kort, 45 min. max, en de nachten ook maar 2/3 uurtjes aaneengesloten. Door de tips van Tineke hebben we onze methodes aangepast en met de nodige discipline hebben we het verkeerde slaappatroon doorbroken. Het is pittig maar het is fijn om continu contact te hebben via google docs en zo al je vragen te kunnen stellen. Na 2 weken sliep Yara zonder onze hulp zelf in en maakte telkens iets langere slaapjes. Na ongeveer 1 maand sliep ze overdag al zonder enig gemopper makkelijk 1,5/2 uur aaneengesloten en heel de nacht door, van 19.00 tot 7.00! We dachten al een heel vrolijk meisje te hebben maar nu ze nog uitgeruster was ging het nog veel beter! Makkelijk eten, zelf spelen zonder continu aandacht te vragen. Wij zijn nog altijd blij met de hulp van Tineke en zullen het iedereen aanraden!"
Renée & Thijs
Dochter 5 maanden
"Door Tineke sliep onze baby, na 9 maanden slapeloze nachten, binnen 2 nachten door! De super concrete tips en tricks gaven meteen resultaat en zonder dat we ons leven hierop moesten aanpassen. Duidelijke communicatie, snel schakelen en niet te strikt maar wel consequent. Wat een fijne samenwerking! Wij hebben nu een uitgeslapen baby en ons leven weer terug en daarvoor zijn we Tineke ontzettend dankbaar!"
Steve & Mariëlle
Dochter 9 maanden
"Wij hebben het twee weken traject gevolgd en wat een wereld van verschil! Onze dochter had nog een nachtfles, werd vaak wakker, sliep slecht in, had weinig ritme overdag en de ochtenden begonnen vaak te vroeg. Genoeg werk aan de winkel dus. Gelukkig boekten we heel snel resulstaat. Na een dag sliep onze dochter al de hele nacht zonder wakker worden tot 6.00 uur. Ik kon het bijna niet geloven en dacht nog 'dat is vast toeval'. Maar naarmate het traject vorderde was het steeds vaker zo. en na deze twee weken hadden we gewoon een consequent goeie slaper! Zodra we haar nu in haar bedje leggen, draait ze haar hoofdje weg en gaat ze slapen. Wat een genot! We kwamen van ver, maar het is nu zo goed. Ik heb echt mijn leven weer terug (hoe dramatisch dit ook klinkt, maar wie ook zo'n structureel slechte slaper heeft, snapt wat ik bedoel)."
Daisy & Roij
Dochter 7 maanden
"Onze zoon van 26 maanden is nooit een goede slaper geweest; veel gebroken nachten en we hadden zo'n behoefte aan verandering. Tineke heeft ons fantastisch geholpen. Wat een verademing zo'n frisse kijk op dingen. Tineke is betrokken en geduldig. Dit hadden we nodig! Hij slaapt sinds 1,5 door. De vlag mag uit! Dank lieve Tineke!"
Marielle
Zoon 26 maanden
"Tineke's aanpak heeft voor onze zoon geweldig gewerkt. In het begin waren we best wat terughoudend over de potentie, maar we zijn daar helemaal van teruggekomen. In plaats van meerdere keren per nacht een huilende baby, slaapt onze zoon nu de nacht veel beter door met 1 onderbreking rond middernacht. Bovendien is hij overdag vrolijker en minder huilerig. Een absolute aanrader bij slaapvragen of -problemen!"
Annemarie & Maarten
zoontje 5 maanden
"Marloes heeft ons enorm goed geholpen met haar plan van aanpak voor ons zoontje! Dit hadden we veel eerder moeten doen! De nachten waren een ramp, hij werd elke nacht wel 3 keer wakker. Na 3 nachten slaapcoaching sliep hij door en dat doet hij nog steeds. Ik kon het vooraf niet geloven, maar het kan dus echt!"
Joost & Florentine
zoontje 13 maanden
"Met juiste tips voor ons als ouder, hebben wij nu een kind zonder slaapproblemen! En dat binnen 2 weken. Na een fijn kennismakingsgesprek hebben we de sprong gewaagd om met Marloes aan de slag te gaan om ons te begeleiden rondom de slaapproblemen van onze 9 maanden oude zoon. Heel blij dat we niet langer met onze handen in het haar zijn blijven rondlopen maar hulp hebben ingeschakeld. De contactmomenten met Marloes zijn prettig en de tips die je aangereikt krijgt direct toe te passen doordat je 2x per dag een feedback moment hebt. Ook voor alle vragen tussendoor is tijd en ruimte. Waar wij van alles probeerden om onze zoon in slaap te laten vallen en door te laten slapen wist Marloes feilloos aan te voelen waar onze zoon behoefte aan had. Binnen een paar dagen viel onze zoon binnen een paar minuten in slaap en sliep hij na 2 weken zelfs op een voor hem onbekende omgeving super snel in. Doorslapen is nu de standaard!"
Falco & Saskia
zoon 9 maanden
"Met vlagen kon onze dochter 's avonds erg moeilijk in slaap komen. Ze gilde dan alles bij elkaar. Op die momenten waren we ten einde raad. Het was alleen echt niet altijd zo, dus een slaapcoach om hulp vragen voelde wat overdreven.. Daarbij had ik er zelf ook al een behoorlijke online studie van gemaakt, dus heel veel nieuws zou ik dan vast ook niet horen. Maar niets was minder waar! Met simpele en duidelijke tips van Tineke ging het direct super! Geen gegil meer. En als ze dan toch weer een keer een moeilijke avond had, dan hadden we een helder plan om te volgen, iets wat ook ontzettende rust gaf. Ik kan het alleen maar aanraden, hoe groot of klein het 'probleem' ook is!"
Rianne
dochter 9 maanden
"Riva was op zich geen slechte slaper, ze kon al snel goed zelf in slaap vallen, sliep genoeg uren overdag en werd de eerste 6 maanden nauwelijks wakker 's nachts. Toen ze met 6 maanden naar haar eigen kamertje ging, werden haar wakkere momentjes frequenter en duurden ze langer. Waarschijnlijk omdat ik niet bij ieder piepje een speentje in haar mondje kon stoppen en haar een aai over haal bol kon geven en ze daar dus echt aan gewend was geraakt. De nachten waren nog steeds niet dramatisch, maar wel onrustiger. Tel daarbij op dat Riva elke dag om 5 uur in de ochtend wakker werd. Dat, samen met de onrust in de nacht, begon toch vermoeiend te worden. We kregen genoeg tips van iedereen maar niets hielp. Toch hadden we het gevoel dat het bij ons niet erg genoeg was voor een slaapcoach. Want die zijn toch alleen voor baby's die hele nachten huilen? Blij dat ik toch een kennismakingsafspraak met Tineke heb gemaakt. Haar nuchtere, positieve kijk zorgde ervoor dat we toch de stap hebben gezet om met haar coachingstraject aan de slag te gaan. Het doorslapen 's nachts lukte echt al heel snel, binnen een paar dagen had Riva het door. Het vroege wakker worden bleek een hardnekkige gewoonte. Tineke bleef vertrouwen geven dat het goed zou komen, ook als het even zou duren. Nu slaapt Riva al 2 weken lang tot ongeveer 6 uur, en zelfs een keer tot 7 uur. Heel fijn dat dit gelukt is! Dus slaapcoaching is niet alleen voor echte slechte slapers, maar ook voor baby's waarbij het vaak best goed gaat, maar die soms wat hulp nodig hebben!"
Lisanne & Martin
dochter 8 maanden
"Na 9 maanden slaaptekort en evenveel maanden hopen dat het vanzelf wel beter zal gaan hadden we eindelijk de hulp ingeschakeld van Tineke. Onze dochter Alexa dronk namelijk nog steeds iedere nacht om de 3 uur. Iets dat voor haar leeftijd, lengte en gewicht absoluut niet meer nodig was. De gewoonte was erin geslopen haar te troosten en in slaap te krijgen met een flesje. Iets waar ze zo aan gewend was geraakt dat ze niet meer zonder in slaap kon vallen. Tineke adviseerde ons 'cold Turkey' deze voedingen eruit te halen (hier zagen wij heel erg tegenop want: nog meer huilen, strijd en wakker!) maar tot onze grote verbazing ging dat met behulp van de tips en tricks van Tineke bij nacht 1 al zonder al te veel strijd en zonder ook maar één flesje te geven. En wat wij voorheen onmogelijk achtten; nacht 3 sliep Alexa van 18.00 tot 7.00 uur door zonder fles en zonder protest! Sindsdien heeft zij nooit meer een nacht de fles gemist. Dit hadden we veel eerder moeten doen!"
Annegeert & Magid
dochter 9 maanden
"Na 9 maanden slaaptekort en evenveel maanden hopen dat het vanzelf wel beter zal gaan hadden we eindelijk de hulp ingeschakeld van Tineke. Onze dochter Alexa dronk namelijk nog steeds iedere nacht om de 3 uur. Iets dat voor haar leeftijd, lengte en gewicht absoluut niet meer nodig was. De gewoonte was erin geslopen haar te troosten en in slaap te krijgen met een flesje. Iets waar ze zo aan gewend was geraakt dat ze niet meer zonder in slaap kon vallen. Tineke adviseerde ons 'cold Turkey' deze voedingen eruit te halen (hier zagen wij heel erg tegenop want: nog meer huilen, strijd en wakker!) maar tot onze grote verbazing ging dat met behulp van de tips en tricks van Tineke bij nacht 1 al zonder al te veel strijd en zonder ook maar één flesje te geven. En wat wij voorheen onmogelijk achtten; nacht 3 sliep Alexa van 18.00 tot 7.00 uur door zonder fles en zonder protest! Sindsdien heeft zij nooit meer een nacht de fles gemist. Dit hadden we veel eerder moeten doen!"
Marieke & Sebastian
zoon 11 maanden
"Wat zijn wij onwijs goed geholpen. Onze 8 maanden oude dochter sliep overdag maximaal twee a drie keer 40 minuten in haar eigen bedje. De nachten sliep ze gewoon niet in haar bed of nadat ik haar minstens drie kwartier in slaap had gewiegd. Uiteindelijk belande ze ook dan vaak bij ons in bed.. omdat ik al tig keer heen en weer was gelopen. De bank beneden? Die had ik niet meer gezien sinds haar geboorte. Alle boeken over slaap, alle websites, ervaringen van ouders heb ik tot mij genomen maar niets hielp. En nu, nu slaapt ze gewoon door! Heus wel met hier en daar een struggle, maar vaak zo'n 13 a 14 uur op een nacht. Ik dacht dat het onmogelijk was. De enorme toegankelijkheid die Tineke uitstraalde in het kennismakingsgesprek en de daaropvolgende mails en feedback tijdens de slaaplog gaf ons een enorm prettig gevoel. Hierdoor lukte het ons om door te zetten. Wat zijn wij blij, als ouders maar vooral voor ons meisje, zoveel uitgeruster en vrolijker! Als je ook maar enigszins twijfelt, ga dit traject aan! Slaap is onbetaalbaar!"
Christel
Dochter 8 maanden
"Wij hebben Tineke benaderd voor onze dochter. Voor aanvang van de slaaptraining was ze niet in staat om zelf in slaap te vallen: ze viel altijd in onze armen in slaap. Daarnaast sliep ze overdag niet tot nauwelijks. Na de 14-daagse slaaptraining is onze dochter in staat om zelf in slaap te vallen en ook overdag slaapt ze nu prima. Wat een rust geeft dat! Wij hebben de aanpak van Tineke als professioneel en zeer duidelijk ervaren. Het online slaaplog in combinatie met de snelle feedback werkt echt heel fijn. Kortom, wij raden Tineke zeker aan voor slaaptraining!"
Derek & Kim
Dochter 6,5 maanden
"Wat ik fijn vond aan Tineke's telefonisch consult is dat Tineke echt concrete tips en handvaten geeft die je meteen toe kan passen. Ze geeft duidelijk richting en concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. Door een paar kleine aanpassingen in het slaapschema van ons kindje slaapt hij sinds kort na 13 maanden eindelijk hele nachten door. En dat is een verademing na zo'n lange tijd gebroken nachten! Volgende keer ga ik eerder gebruik maken van haar diensten want... er is niets fijner dan goed slapen!"
Wietske
Zoon 13 maanden
"We zijn ontzettend blij dat we je hulp hebben ingeschakeld. Het ging echt niet meer met Sam, hij kon niet meer zelf in slaap vallen, sliep alleen maar hazenslaapjes overdag. Bijna 2 maanden verder gaat het zoveel beter. Hij slaapt 's nachts nu eigenlijk bijna altijd door, maakt 11 a 12 uurtjes, nog wel vroeg wakker dus hopelijk gaat dat ooit nog een half uurtje verschuiven. Ook overdag beginnen de slaapjes langer te worden: soms een uitschieter van 3 uur maar dat is een uitzondering. Sam valt nu zelf in slaap, heeft geen speentje meer nodig. We zijn alledrie veel gelukkiger zo :)!"
Nadia & Jonne
Zoon 6 maanden